Як принести чоловікові задоволення: три простих поради
Чи можна пити каву годувальниці?
Виходимо з режиму святкового стресу для організму: як правильно відновитися після переїдань
Як влаштувати романтичний вечір
Як розлюбити одруженого чоловіка
Якщо чоловік не дарує подарунків
Правила прання білизни немовлят
Переваги та недоліки спільного сну з малюком
У цій статті ми постараємося з'ясувати, чому деякі чоловіки не дарують подарунки своїм коханим, і що робити, щоб виправити цю ситуацію.

 

Важливий атрибут стосунків, та й прояву почуттів − це подарунки. Безумовно, в цукерково-букетний період практично всі чоловіки намагаються догодити жінці і балувати її подарунками, аби завоювати серце, а то й руку. Але, на жаль, колись період завоювання завершується і разом з цим досить часто закінчуються і презенти...

У цій статті ми постараємося з'ясувати, чому деякі чоловіки не дарують подарунки своїм коханим, і що робити, щоб виправити цю ситуацію.

Отже, ви опинилися в групі тих нещасних, яким подарунок може світити лише на День народження, Новий рік і ще 8 березня, після того, як ви недвозначно дасте зрозуміти коханому, що таки чекаєте на свято сюрприз. У підсумку отримаєте квіти, подарунок і на цьому... чоловічий борг вважається виконаним на цілий рік, до наступного офіційного свята.

Давайте тверезо розберемося, чому чоловік не дарує вам подарунки. Можливо, проаналізувавши ваші відносини і ситуацію, що склалася, ви знайдете вихід і станете краще розуміти свого коханого.

Чоловік не думає про подарунки

Не варто думати, що ваш чоловік не цінує або не любить вас тільки тому, що не дарує вам подарунки. Цілком можливо, що він просто не замислювався над цим.
 
На жаль, чоловіки часто не такі уважні, як жінки, і мислять більш глобально, випускаючи з уваги деталі, які нам, жінкам, вкрай важливі. Наприклад, натяк: «Ех, закінчуються улюблені парфуми ...» чоловік може залишити без уваги і навіть не подумати над тим, що це знак того, що не завадило б поповнити парфумерні запаси коханої.
 
Що робити в такій ситуації? Просто поговорити. Якщо чоловік не дарує подарунки через незнання (а таке, так, буває), просто розкажіть своєму коханому, як вам приємно отримувати від нього невеличкі сюрпризи, що ви надаєте цьому значення. Він обов'язково вас зрозуміє і прислухається до ваших слів.
 
 

Чоловік не вважає за потрібне дарувати подарунки

Якщо ваш обранець не дарує вам подарунки і при цьому щиро вважає, що не робить нічого поганого і навіть правий в цьому, то шанси виправити його у вас, звичайно, мінімальні.
 
Проте ви можете вивести його на відверту розмову і дізнатися, чому ж він вирішив, що подарунки − це справа несуттєва і непотрібна, і, виходячи з почутого, рухатися далі. Дуже часто чоловіки беруть приклад зі своєї сім'ї.
 
Батько вашого чоловіка ніколи не тішив його маму подарунками та обмежувався трьома гвоздиками на 8 березня, а вона, у свою чергу, не дуже засмучувалася, або ж робила вигляд, що не засмучується − і ось вже ваш чоловік або коханий наслідує таку поведінку. Він може щиро не розуміти, навіщо жінці дарувати подарунки і на що тут взагалі ображатися.
 
Для деяких чоловіків, подарунки не є проявом любові і почуттів, адже порівняно з тим, що він робить для вас, наприклад, зароблянням грошей, − це нісенітниця. А тому ви цілком можете самі купити подарунок, зробивши собі приємне. На жаль, така думка − це усталена позиція чоловіка, і вплинути на нього в такому випадку досить складно. Тому в такому випадку найкращий вихід − це взяти гроші і самій купити собі подарунок!
 
 

Чоловік не дарує подарунки з вашої вини

Дуже часто жінки скаржаться, що їх чоловіки перестали дарувати їм подарунки, хоча колись робили це часто і, більше того, з великим задоволенням. Цікавим фактом є те, що найчастіше жінки самі винні в цьому і, не помічаючи того, відбили у чоловіка бажання робити подарунки.
 
Чоловік не дарує подарунки? Згадайте, коли востаннє вам подобався його подарунок? Чи не говорили ви йому, що фото на подушці, статуетка або настінна картина − абсолютно марна для вас річ, а плаття, прикраса або взуття − не у вашому стилі? Так-так, дуже часто чоловіки не дарують подарунки саме тому, що бояться не догодити вам. А якщо ви ще декілька разів дали йому зрозуміти, що його подарунок − це не те, чого б вам хотілося або подобалося, бажання робити вам презенти може пропасти надовго.
 
Ще одна поширена жіноча помилка − це лаяти чоловіка за дорогий подарунок. Він вам сумку, а ви йому: «За ці гроші можна було купити набір каструль, продукти на місяць ...» тощо. Або чоловік дарує вам романтичний подарунок, а ви йому: «Можна було щось більш практичне ...».
 
З часом у чоловіка може скластися думка, що подарунки повинні бути недорогими, а ще краще практичними, щоб всі члени сім'ї могли ними користуватися. У результаті на день народження ви отримуєте пральну машинку, а на 8 березня − кухонний комбайн. За що боролися − на те й напоролися!
 
 

Чоловік не дарує подарунки через жадібність

На жаль, трапляються і не тільки неуважні чоловіки, але ще й жадібні. Чоловік не дарує подарунки? Можливо, йому просто шкода витрачати гроші на таку дрібницю.
 
Що робити в такій ситуації? Якщо ваші стосунки тільки почалися, подумайте, чи варто їх продовжувати, чи готові ви бути з таким чоловіком. Але,  якщо ви вже давно з цим чоловіком, то вам не залишається нічого іншого, як просто змиритися. Зрештою, напевно, в ньому є інші позитивні сторони, за які ви його обрали.
 
 
Не забувайте, що в природі стосунків перевага у гармонії. Вчіться робити приємне своєму чоловікові не тільки на календарні свята, а й у повсякденному житті, тоді і він охочіше буде дарувати вам подарунки.
 
 
Підготувала Мар'яна Чорновіл