Як говорити з новонародженим
10 найкращих місць для знайомства з чоловіком
Як правильно медитувати кожен день?
Романтичні ігри для закоханих
Як боротися з післяпологовою депресією
Досі незаміжня: чому?
Як принести чоловікові задоволення: три простих поради
Прокрастинація - чому ми відкладаємо важливі речі на потім та як з цим боротися
Зважилися на відвертісь? Тоді розглянемо варіанти, як можна красиво зізнатися в коханні чоловікові.

Найчастіше жінки вважають, що чоловіки першими повинні робити крок і зізнаватися в коханні. Але необхідно зрозуміти, що чоловікам не легко розповідати про свої справжні почуття, можливо, вони також чекають одкровень від коханої.

Для початку необхідно серйозно подумати, наскільки ваш коханий готовий до подібного роду визнань. Можливо, він не дуже жадає серйозних стосунків і вас сприймає виключно як об'єкт для приємного флірту. Тоді він, швидше за все, злякається і на цьому ваша «дружба» закінчиться. Але цілком можливий і інший варіант - чоловік виявився занадто боязким. У такому випадку, він вам буде дуже вдячний за виявлену ініціативу і відповість стовідсотковою взаємністю.

Зважилися на відвертість? Тоді розглянемо варіанти, як можна красиво зізнатися в коханні чоловікові.

Як зізнатися чоловікові у коханні

1. Підготуйте символічний подарунок чоловікові, залежно від його інтересів, купіть листівку в романтичному стилі. Підпишіть її, виклавши своє зазнання у прозі або віршах. Надішліть подарунок кур'єром або вручіть самостійно.

2. Зізнаючись в любові, ви відкриваєте свою душу людині. Саме тому дуже важлива атмосфера, в якій ви скажете ці сокровенні слова. Романтика чудово наштовхує на ніжні поцілунки і душевні розмови, тому нехай ваше зізнання прозвучить під час романтичної вечері при свічках або прогулянки по парку під зоряним небом.

3. Подвійні кулони для закоханих - дві частинки одного серця з красномовним написом - дуже сентиментальний і символічний подарунок, своєрідне зізнання в коханні без слів.

4. Дуже-дуже тихо прошепоти ці сокровенні слова на вушко. Шепіт створює атмосферу інтимності, адже для того, щоб почути людину, потрібно впустити його у свій світ, дозволити їй максимально наблизитися до вас.

5. Спробуйте зізнатися не на словах, а у справах. Якщо ви дійсно відчуваєте почуття по відношенню до чоловіка, не стримуйте ніжних поглядів, уважно слухайте його розповіді, діліться з ним радісними й сумними емоціями, проявляйте турботу - ведіть себе так, щоб рано чи пізно ви стали незамінною і по-справжньому бажаною. Напевно, такий «безмовний» варіант буде набагато красномовнішим від усіх найоригінальніших зізнань у коханні.

Як зізнатися в коханні чоловікові першою

  • Коли будете зізнаватися в коханні чоловікові, дивіться в очі, не опускайте погляд вниз.
  • Якщо ви стоїте, то не переступайте з ноги на ногу, не хитається, впевнено стійте на місці.
  • Не використовуйте слова-паразити і нецензурні слова.
  • Не говоріть занадто багато. Чоловікові може набриднути слухати довгий монолог.
  • Постарайтеся максимально приховати своє хвилювання.
  • Міміка і жести повинні бути природними.
  • Говоріть ясно, не дуже тихо, але і не підвищуйте голос.
  • Не смійтеся, навіть якщо хвилюєтеся. Чоловік може сприйняти ваше зізнання несерйозно.

Освідчення в коханні - дуже сміливий крок. Треба все добре продумати і бути готовою до всього. Адже чоловік може відмовити або навіть проігнорувати вас. Якщо ж чоловік відчуває взаємні почуття, то все буде добре.

Підготувала Мар'яна Чорновіл