Як повернути чоловіка
Як розлюбити одруженого чоловіка
Як може допомогти консультант з лактації
Які фрукти можна вживати мамі-годувальниці
Як перестати робити імпульсивні покупки
10 правил молодої мами: як в декреті встигати усе
Прокрастинація - чому ми відкладаємо важливі речі на потім та як з цим боротися
Маммопластика і можливість годування грудьми
Який би спосіб ви не вибрали, подумайте, чи потрібна вам інформація про зраду чоловіка і чи готові ви спокійно її прийняти.

 Как узнать изменяет ли мужчина

Частим супутником любові і подружніх стосунків стають ревнощі, іноді вони, на жаль, можуть виявитися небезпідставними. У нашій статті ви дізнаєтеся, як перевірити чоловіка на вірність.

Багатьох жінок турбує питання, чи є у чоловіка коханка. Одні схильні довіряти чоловікові, інші «тримають руку на пульсі», перевіряючи вхідні дзвінки та записну книжку.

Як перевірити чоловіка на вірність

Є кілька способів, щоб з'ясувати, чи може чоловік вам зрадити і чи зраджував він. Але перш ніж вдаватися до подібних перевірок, добре подумайте, чи варто псувати хороші відносини недовірою. Зайві ревнощі зазвичай ні до чого хорошого не призводять.

Как проверить мужчину на верность

Хибне знайомство

Зареєструйте новий акаунт в одній із соціальних мереж, вставте фотографію вродливої незнайомки, яка могла б сподобатися вашому чоловікові, і спробуйте з ним пофліртувати. Розговоріть чоловіка, дізнайтеся його ставлення до зрад, запитаєте, чи зраджує він свій дружині.

Подібні віртуальні бесіди допомагають дізнатися, як ваш чоловік веде себе з іншими жінками і чи говорить про наявність у своєму житті родини.

 

Приманка для чоловіка

Якщо віртуальної перевірки вам недостатньо, влаштуйте для чоловіка приманку. Можна попросити знайому дівчину, яку не знає особисто ваш чоловік, або навіть найняти актрису для знайомства з ним.

Нехай вона спробує розкрутити чоловіка на спілкування і продовження знайомства. Краще всього, якщо дівчина візьме з собою диктофон, або ви самі будете десь поруч, щоб побачити все своїми очима.

Как понять что мужчина изменяет

Перевірте телефон і комп'ютер

Ще один спосіб перевірити вірність чоловіка - заглянути в його список викликів і смс-повідомлень в телефоні, поки він спить або знаходиться у ванній. Не забувайте і про комп'ютер - зайдіть і перевірте пошту, а також сайти, які відвідує ваш чоловік. Вони можуть бути цілком безневинні, а, можливо, і навпаки.

 

Розпитайте друзів чоловіка

Можна спробувати розпитати його близьких друзів або колег, якщо ви в приятельських стосунках. Дізнайтеся, як він веде себе в їх суспільстві, що говорить про вас і що взагалі говорить - раптом хтось із його друзів проговориться.

 

Найміть детектива

Найдорожчий, але зате вірний спосіб - професіонал точно дізнається, чи є у вас привід для ревнощів і занепокоєння щодо вірності вашого коханого. Приватний детектив надасть всі необхідні докази зради чоловіка або, навпаки, його абсолютної невинності.

Как проверить мужчину на верность

Який би спосіб ви не обрали, подумайте, чи потрібна вам інформація про зраду чоловіка і чи готові ви спокійно її прийняти. Краще слідкувати за собою і піклуватися про чоловіка, щоб у коханого не виникало думок про зраду.

 

Підготувала Катерина Василенкова