Як відбувається виписка з пологового будинку
Про що не варто говорити на першому побаченні
Як зізнатись чоловіку в коханні
Чи можна пити каву годувальниці?
Знаки Зодіака: чоловіки в ліжку
Як одягати новонародженого вдома
Чому чоловік не дзвонить після побачення
Хюґе. Радість по скандинавські
Чого гріха таїти, і в свято Святого Андрія, Святої Катерини та на Різдво ми теж будемо заглядати в своє майбутнє за допомогою ворожінь.

 Гадания

Напевно, немає такої панночки у віці від 9 до 90 років, яка б жодного разу не була захоплена бажанням зробити прогноз на майбутнє. Як не смішно, але ми з превеликим задоволенням користуємося прабабусиними ворожіннями, навіть звикнувши до новомодних гаджетів, знайомствам по Інтернету, віртуального спілкування в соцмережах годинами на проліт.

Тому, чого гріха таїти, і в свято Святого Андрія, Святої Катерини та на Різдво ми теж будемо заглядати в своє майбутнє за допомогою ворожінь.

Православна церква, сувора до ворожбитів, в ці дні міняє свій гнів на милість. Вважається, що в період від Різдва до Водохреща нечиста сила слабне, і ворожіння на любов і відносини перестає бути бісівським дією, а стає просто забавою.

 

Ворожіння на коханого

Одне з найбільш поширених ворожінь полягає в тому, що напередодні свята, 12 грудня / 6 січня, дівчина кладе під подушку мішечок з написаними на окремих листочках паперу чоловічими іменами. Вранці, 13 грудня / 7 січня вона витягує одну з записочок ,яке ім'я випаде - так і зватимуть майбутнього чоловіка.
 
 

 

Сіль, цукор і кільце

Поставте 3 склянки: з солодкою і солоною водою і з золотим кільцем. Одна з дівчат закриває очі, друга - переставляє склянки в довільному порядку і накриває їх хусткою. Дівчата по черзі роблять вибір: солодка вода - передвістя хороших новин, солона - складнощів, кільце - до любовного роману або навіть до заміжжя.
 
 

 

Послання в книзі

Візьміть яку-небудь  нигу, і, не розкриваючи її, загадайте собі цифру сторінки і рядок зверху чи знизу навмання. Потім відкрийте загадану сторінку за заданими координатами і прочитайте «послання», яке і послужить відповіддю на задумане питання. Якщо відповідь буде не прямою, то доведеться підключити логіку та інтуїцію.

 

 

Зерна удачі

Візьміть жменю зерен (краще брати зерна великі, наприклад кавові) в ліву руку, стисніть долоню і вголос поставте питання, що цікавить. Після цього рахуємо зерна. Якщо їх непарна кількість - відповідь ствердна, якщо ж парна - тоді негативна.
 
 
 

 

Секрет Чіполіно

Напишіть на цибулинах імена можливих претендентів на ваші руку і серце. Поставте їх у воду і чекайте. Цибулина з яким ім'ям проросте раніше - від тієї людини і чекайте пропозиції заміжжя.
 
 
 

 

Чобіт з передбаченнями

Потрібно покласти в кілька чобіт або черевик такі предмети: ключі, ручку, чарку, ножиці, кільце, шматочок хліба, при цьому одну взувачку залишаємо порожньою. Дівчата по черзі виймають з взуття предмети і впізнають по них, яких подій їм чекати в майбутньому році: ключі - до нової роботи або розширенню житлоплощі, ручку - до нових проектів, ножиці - до розриву і нового етапу, шматочок хліба - до благополуччя, ну , а колечко - до амурних пригод.
 
 
 
 
Ворожіння на свята вважаються найбільш правдивими. Вважається, що в такі дні на землю виходить нечисть і саме в цей час найлегше вийти на контакт з нею для отримання інформації про майбутнє.
 
 
Підготувала Мар'яна Чорновіл