Прокрастинація - чому ми відкладаємо важливі речі на потім та як з цим боротися
Як вибрати бюстгальтер для годування
Романтичні ігри для закоханих
Як зізнатись чоловіку в коханні
Особливості догляду за переношеною дитиною
Як почати нове життя
Як перевірити чоловіка на вірність
Знаки Зодіака: чоловіки в ліжку
Часто задаєтеся питанням, чому ви досі не заміжня? Давайте спробуємо розібратися разом, в чому причина і що робити в такій ситуації.

 Отношения

«Чому я досі не заміжня?» - це питання, що ставлять собі самотні дівчата, у яких з якихось причин не складаються взаємини з чоловіками. Давайте спробуємо розібратися, в чому причина і що робити в такій ситуації.

Колода у власному оці ...

Спробуйте згадати: чи зустрічалися вам такі чоловіки, пропозицію руки і серця яких ви готові були прийняти? Якщо так, але ви їх чомусь не зацікавили, або відносини були нетривалі, швидше за все, є сенс зайнятися самоаналізом.

Будьте максимально об'єктивні. Чудово, якщо у вас є хороший друг-чоловік, з яким ви могли б відверто обговорити це питання. Справа в тому, що досить часто ми самі не помічаємо власних недоліків, а, можливо, саме ці, дрібні або великі, неприємності руйнують будь-які наші відносини.

Таким чином попрацюйте над тими якостями, які допоможуть вам максимально вдосконалити свій образ.

Принц на білому коні ...

Идеальный мужчина

Якщо ж ви свого принца бачили тільки в мріях або на кіноекрані, то, або ваші вимоги завищені, або не там шукаєте. У першому варіанті справа може бути не тільки в завищених, а й у суперечливих вимогах до обранця. Наприклад, ви навряд чи зустрінете людину, яка була б стабільною і надійною, але при цьому в будь-який момент готовою зірватися в інше місто на романтичний уїк-енд або стрибнути з парашутом, щоб довести свої почуття.

Спробуйте написати на аркуші паперу ключові якості ідеального обранця і уважно їх проаналізуйте: чи немає серед них взаємовиключних?

Якщо такі присутні, доведеться, все-таки, обрати саме такі риси, які зможуть скласти основу міцного шлюбу.

У пошуках кохання...

Девушка с ноутбуком

При яких обставинах ви знайомитесь з чоловіками? Ви повинні розуміти, що навряд чи зустрінете завзятого авантюриста в філармонії чи офісній бухгалтерії. Так що для початку розвідайтеся місця, де ж все-таки «водяться» екземпляри, які б вас могли зацікавити?

Наприклад, якщо ви бажаєте, щоб партнер був прихильником здорового способу життя, зверніть увагу на спорт-клуби, басейни, клуби йоги, танцювальні студії.

Також не варто ігнорувати можливості, які нам надає сучасний рівень розвитку технологій: Інтернет звів разом неймовірну кількість людей: водите авто - зареєструйтеся в одному з численних автоклубів, любите кататися на велосипеді або лижах - до ваших послуг велика кількість всіляких тематичних форумів.

 

Підготувала Мар'яна Чорновіл


Якщо ж ви не можете зрозуміти, чому у вашому житті не відбувається змін на краще, нові знайомства не приводять ні до чого хорошого, а самі ви не в змозі впоратися з виниклою депресією - зверніться за допомогою до професійного психолога, і вихід неодмінно знайдеться.