Польза развивающих онлайн игр для девочек
Как сделать ушки кошки
Весенние поделки своими руками
Черные зубы у ребенка: причины и лечение
Выбираем детскую одежду для лета
Усыпление кошек: за и против
Как выбрать детский велосипед по возрасту
Особенности детских колясок 3 в 1
Багато дівчаток люблять носити прикраси. Вони будуть доречні в гостях, на прогулянці або удома. Але як бути з школою?

 

Багато дівчаток шкільного віку люблять носити прикраси, що доречно в гостях, на прогулянці або удома. Але як бути з навчальним закладом? Які прикраси можна носити в школу, а які на час уроків варто відкласти в скриньку? В цій статті спробуємо відповісти на це питання.

Оскільки різні види ювелірних прикрас доречні в різних ситуаціях, розглянемо кожен з них більш детально.

Для шкільної установи рекомендується вибирати срібні прикраси для дітей. При цьому слід пам'ятати, що вироби не повинні заважати і доставляти дискомфорт дитині чи бути важкими.

Як вибрати ювелірні прикраси для школярки

1. Срібні сережки допустимі в школі. Варто віддати перевагу непримітним виробам невеликого розміру – не більше 1 см.

2. Акуратні дитячі золоті сережки у вухах виглядають красиво, але, надягаючи такі прикраси в школу, обов'язково потрібно переконатися, що застібка на них досить надійна. Адже нікому не потрібні проблеми (ні учениці, ні вчителям), якщо раптом виявиться, що дівчинка загубила сережки.

3. Дитячі сережки з англійською застібкою або сережки-гвоздики – найкращий вибір.

4. Акуратні і красиві брошки можна сміливо носити на кишеньці піджака або блузи, якщо це дозволяють правила школи. Наприклад, можна вибрати мініатюрну булавочку зі срібла з маленьким кулончиком.

5. При виборі ланцюжків потрібно бути вкрай уважними: по-перше, ланцюжок не повинен бути надто довгим – це незручно і таку річ можна легко загубити; по-друге, він не повинен бути дуже коротким, в іншому випадку це може спровокувати ненавмисне удушення дитини. Бажано, щоб ланки ланцюжка мали невеликий розмір, а його плетіння було якірним, класичним або стрічковим.

6. Гармонійно підібраний кулончик може чудово доповнити шкільний образ. Зараз популярні підвіски в формі сердечка, якоря, метелика чи символів. Дівчатка з задоволенням носять ланцюжки з кулончиками у вигляді першої літери імені. Кулончик не обов'язково одягати на ланцюжок, прекрасно підійде і тоненький шнурочок.

7. Для дітей бажано вибирати округлі за формою ювелірні вироби.

8. У школі неприпустимий пірсинг губи, брови, носа або інших частин тіла.

9. Не рекомендовано носити в школу браслети і перстні. При носінні цих прикрас, є ймовірність зачепитися ними за сторонній предмет, пошкодивши його або травмувавши себе. Крім того, браслети і перстні можуть заважати під час уроків фізкультури і праці.

10. Хлопчикам, згідно зі шкільним етикетом, жодні прикраси, крім натільного хрестика, носити не бажано. 
 

Дітям не потрібні дорогі прикраси – дорогоцінні вироби легко загубити, зламати або їх можуть забрати старші діти. Саме тому не варто дозволяти дитині надягати вишукані ювелірні прикраси в школу – сторонні предмети відволікають від занять і заважають зосереджуватися.

Подготовила Марьяна Чорновил