Как выбрать автокресло для ребенка по возрасту и весу
Цветок-оригами: пошаговая инструкция
Первый день рождения малыша: как организовать
Правила здорового завтрака школьника
Разновидности детских манежей
Как выбрать электрическое кресло-качалку
Обзор детской коляски Inglesina Espresso All Over
Как приучить ребенка к горшку – инструкция для родителей
Дитячі центри та спеціалізовані клуби проводять розвиваючі заняття з дітьми починаючи з піврічного віку.

Сучасна освіта, темпи життя і розвитку висувають серйозні вимоги й до дітей. Тому ранній розвиток дітей в нинішніх умовах стає все більш актуальним. Існують дитячі центри та спеціалізовані клуби, які проводять заняття з дітьми, починаючи з піврічного віку.

Розвивальні заняття допомагають малюкам вибудовувати відносини зі своїми однолітками і дорослими, поступово і делікатно готують їх до дитячого садка і школи, дітки знаходять своїх перших друзів, звикають до порядку і навчальним видам діяльності.
Центр розвитку дитини у Вінниці використовує у вихованні та навчанні дітей індивідуальний підхід, доброзичливі та спрямовані на всебічний розвиток умови, домашню атмосферу.

Що таке дитячий центр розвитку

  1. Часто у заняттях, які проводяться в дитячих розвивальних центрах, батьки беруть активну участь, що дає дитині відчуття захищеності і вселяє почуття впевненості, а батькам – можливість краще пізнати свого малюка.
  2. На відміну від держвавного дитячого садка, в деяких приватних центрах ви можете самостійно вибирати напрямок занять чи методику навчання, виховання та розвитку.
  3. Набір дітей в дитячі розвивальні центри починається з шестимісячного віку, а кількість дітей в групах зазвичай не перевищує 5-8 осіб.
  4. Звичайне заняття триває 30-60 хвилин. Для дитини 1,5-4 років цього цілком достатньо.

Як проходять заняття в дитячих центрах розвитку

  1. Як правило за одне заняття дитина встигає спробувати себе в різній діяльності: познайомиться з буквами, потанцювати, поспівати, зробити саморобку своїми руками, взяти участь в рольових і логічних іграх. Заняття проходять динамічно і весело, складаються з безлічі невеликих завдань. Дитина переходить від розумової діяльності до фізичної активності, завдяки чому малюк не перевтомлюється.
  2. В кінці заняття зазвичай проводиться спортивна розминка – малюки ходять по доріжках здоров'я, долають різні лабіринти й перешкоди, грають з м'якими модулями, займаються на спортивних м'ячах і батуті.
  3. У дитячих центрах малюки абсолютно вільні у проявах: можуть вставати, ходити, брати предмети, загалом – проявляти себе і свої емоції. Особливо в адаптаційний період, який триває для малюка від декількох тижнів до місяця.
  4. У дитячому центрі розвитку діти отримують знання в ігровій формі.

Дитячий центр розвитку Baby Best

Приватний дитячий садок Babybest у Вінниці пропонує цілий ряд переваг:

  • Найкращі сучасні методики навчання та виховання, індивідуальні вікові програми.
  • Навчання англійській та польській мовам з урахуванням вікових особливостей.
  • Розкриття дитячих талантів – малювання, творчі заняття (використовуються методи арт-терапії), кулінарні майстер-класи, уроки музики, ейдетика.
  • Проектна діяльність: дорослий світ очима дітей: фінансова грамотність, світ професій, мандруємо та пізнаємо світ.
  • Соціальне виховання – збереження природи та її ресурсів, формування поваги та любові до навколишнього світу.
  • Фізична активність – baby-fitness, хореографія, максимальна кількість занять та прогулянки на свіжому повітрі, зміцнення імунітету.
  • В садочку працюють кваліфіковані логопед та психолог.
  • Підготовка до школи для дітей з 5-річного віку проводиться у вигляді цікавих та розвиваючих занять, ігор, творчих уроків.
  • Група продовженого дня для школярів (з 13.00 до 18.00 з понеділка по п'ятницю) та група вихідного дня для дітей віком від 1,5 до 6 років (у суботу з 9.00 до 14.00).
  • Закрита територія дитячого садочка. Кожна зона перебування дітей обладнана системами відео спостереження. Цілодобова охорона.
  • Власний ігровий майданчик
Вибравши центр розвитку чи приватний дитячий садок, сходіть туди на екскурсію. Поспілкуйтеся з колективом, розпитайте про методики розвитку, подивіться на атмосферу в закладі, а також поговоріть з батьками, які вже записали туди дітлахів.
Підготувала Мар'яна Чорновіл