Як правильно медитувати кожен день?
Правила прання білизни немовлят
Про що не варто говорити на першому побаченні
Чому чоловіки зраджують
10 найкращих місць для знайомства з чоловіком
Як повернути чоловіка
Чи можна пити каву годувальниці?
Онлайн шопінг. Як не потрапити на шахраїв
Якщо в житті виникла така сумна життєва ситуація, то краще відразу ж вжити заходів і подумати, як розлюбити одруженого.

Стосунки з одруженим чоловіком - це завжди критика і загальне обговорення. Ось чому зазвичай представниці прекрасної статі не дуже хочуть заводити роман з одруженими. Однак нерідко можна навіть не здогадуватися, що чоловік одружений, адже більшість з таких воліють приховувати свій сімейний стан.

З одного боку серцю не накажеш, а з іншого - чи потрібні вам такі стосунки? Чи готові ви миритися з роллю «коханки»? Ніхто не дасть гарантії, що відносини будуть довготривалими. Також є ймовірність, що ви, будучи захопленою одруженим, пропустите свого судженого, оскільки нормальний чоловік не стане будувати серйозні стосунки з невільною жінкою.

Так що, якщо в житті виникла така сумна сердечна ситуація, то краще відразу ж вжити заходів і подумати, як розлюбити людину і звільниться від емоційної залежності від зайнятого чоловіка.

Як розлюбити одруженого чоловіка

1. Дієвий спосіб розлюбити одруженого чоловіка - «вжитися» в роль дружини вашого обранця. Поміркуйте, як дружина сприймає таємні телефонні переговори, смс від «приятеля», невиразні пояснення, постійні позапланові наради вечорами. У законної дружини явно є підозри, що у чоловіка з'явилася жінка на стороні, адже він менше часу проводить з родиною, а гроші з сімейного бюджету діваються незрозуміло куди.

2. Звичайно ж, під час зустрічей ваш супутник показує себе з найкращого боку. Але, насправді, ідеальних людей не існує. Всі його недоліки ретельно приховані від вас, проте про них дуже добре знає його дружина і мириться з ними, навіть з таким, як необхідність в коханці. Якщо, в майбутньому ваші стосунки стануть офіційними, то необхідність у коханці нікуди не дінеться, тільки от ви вже будете в ролі дружини...

3. Один з методів, який дозволяє розлюбити одруженого - спробувати посилити свої вимоги до нього. Остаточно поставивши перед ним питання «ребром» про те, з ким він хоче залишитися, запропонуйте йому прийняти рішення - до наступного вівторка (відмовки не приймаються). Така перевірка, ймовірно, закінчиться розлученням, або ж, принаймні, будуть розставлені всі крапки над "і".

4. Спосіб дієвий, але болючий - це надати чоловікові право першому розлюбити вас, створивши при цьому для нього максимум умов. Почніть вести себе так, щоб почати його дратувати: пред'являйте побільше претензій до його зовнішнього вигляду і відсутності належної уваги, настирливо надзвонюйте йому, ставте в незручні ситуації. Чоловік поступово перестане зустрічатися з вами, а «очі не бачать - душа на болить», як говориться.

5. Остаточно розірвіть стосунки з одруженим чоловіком, позбувшись від усього, що вас з ним пов'язує: фотографії, номер телефону (поміняйте свій), викиньте подарунки (нехай навіть дорогі!). Намагайтеся не відвідувати ті місця, де він зазвичай буває, зведіть до мінімуму спілкування зі спільними друзями. Тільки не залишайтеся на самоті: поділіться своєю бідою з подружкою, візьміть відпустку, знайдіть якесь захоплення.

І найголовніше: вирішивши порвати стосунки з одруженим чоловіком, твердо вірте в те, що як тільки ви відпустите свою стару любов, їй на зміну відразу ж прийде нова, ще більш щаслива. І все у вас вийде, якщо, звичайно, ви дійсно цього хочете.

Підготувала Мар'яна Чорновіл